Niš: 20-godišnja trudnica preminula od koronavirusa
Ilustracija

Niš: 20-godišnja trudnica preminula od koronavirusa

Trudnica (20) iz Knjaževca preminula je sinoć 23.30 časova u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu od komplikacija izazvanih koronavirusom.

Direktor te zdravstvene ustanove Zoran Perišić izjavio je za medije da je dan prije fatalnog ishoda trudnica, u četvrtom mjesecu blizanačke trudnoće, priključena na respirator zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

„Pacijentkinja je 3. oktobra primljena sa teškom obostranom bronhopneumonijom i saturacijom 80. Konzilijum ljekara bio je uključen u njeno liječenje od prvog dana. Na žalost njeno stanje se pogoršano i intubirana je. Egzitirala je sinoć u 23 sata. Nije bila vakcinisana“, rekao je Perišić,prenosi Nova S.

U niškom Univerzitetskom kliničkom centru koronavirus potvrđen je kod pet trudnica i četiri porodilje.

Prije samo 12 dana od koronavirusa u niškom UKC-u preminula je trudnica iz Pirota stara 23 godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.