Uhapšen osumnjičeni za krijumčarenje 280 kilograma marihuane
Foto: Uprava prihoda i carina

U Podgorici

Uhapšen osumnjičeni za krijumčarenje 280 kilograma marihuane

Državljanin BiH M.M. iz Sarajeva uhapšen je i osumnjičen za krijumčarenje oko 280 kilograma marihuane. Krijumčarenje droge spriječili su juče službenici Uprave prihoda i carina u koordinaciji sa Upravom policije.

Kako je saopšteno iz Uprave prihoda i carina teretno vozilo- kamion sa cisternom marke „MAN“, kojim je upravljalo M.M. iz Sarajeva, podvrgnuto je skenerskoj kontroli na carinskiom terminalu, prilikom koje je u prednjem dijelu cistijerne uočen improvizovani štek u kojem su pronađena 54 pakovanja navedene opojne droge težine oko 280 kilograma.

"Lice koje upravljalo vozilom lišeno je slobode po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici zbog osnovane sumnje da je isto izvršilo krivično djelo neovlašćene priozvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga", naveli su u saopštenju iz UPiC.

Uprava prihoda i carina u saradnji sa ostalim nadležnim službama, kako kažu, svakodnevno sprovodi aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju svih vrsta krijumčarenja, sa posebnim fokusom na otkrivanju nelegalnog prometa akciznih proizvoda i prometa narkotika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.