Spajić: Obezbijeđena sredstva za nagrade policajcima
Milojko Spajić

"Za uspješno obavljanje radnih zadataka tokom događaja na Cetinju 5. septembra"

Spajić: Obezbijeđena sredstva za nagrade policajcima

Ministarstvo finansija obezbijedilo je sredstva za isplatu finansijske nagrade policijskim službenicima koji su bili angažovani petog septembra na Cetinju tokom protesta zbog ustoličenja mitropolita Joanikija.

"U skladu sa direktivom koju sam na poslednjoj sjednici Vlade Crne Gore dobio od premijera Zdravka Krivokapića, Ministarstvo finansija obezbijedilo je potrebna novčana sredstva za isplatu finansijske nagrade policijskim službenicima”, saopštio je Spajić na Tviteru.

Krivokapić je prije nekoliko dana objavio da je dao instrukcije ministru unutrašnjih poslova i ministru finansija da što prije pripreme i Vladi dostave informaciju o preusmjeravanju potrebnih sredstava Ministarstvu unutrašnjih poslova kako bi se policijskim službenicima koji su bili operativno i radno angažovani da čuvaju bezbjednost, javni red i mir i očuvanje državnog poretka tokom nedavnih dešavanja na Cetinju isplatila finansijska nagrada za uspješno obavljanje radnih zadataka na Cetinju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.