Krstović: O najmračnijem periodu u istoriji države priča partija eksperata švercera i krijumčara
Janko Krstović, Foto: Demokrate

Krstović: O najmračnijem periodu u istoriji države priča partija eksperata švercera i krijumčara

Opet se u već prepoznatljivom maniru nebuloznim saopštenjem oglašava “slobodarska” i “antifašistička” partija Djevičanskih ostrva. Ovog puta, valjda ne znajući više šta će od jada koji ih je preplavio, pozivaju se čak i na “amanet predaka”. Čudno. Ne sjećamo se predaka kriminalaca, prevaranata i skrivača novca po egzotičnim ostrvima, saopštio je danas Janko Krstović, predsjednik Kluba odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

Krstović je ovo izjavio reagujući na današnje saopštenje DPS-a u kojem su poručili da "Novočetnike koje nije htio DF su prigrlile Demokrate i uhljebile".

O “degradaciji države” piše partija kako navodi čiji su funkcioneri dovodili kojekakve Velje Nevolje i bjelosvjetsku kriminalnu ološ da ubija po Crnoj Gori, skriva se, boravi, posluje i u svemu bude privilegovana na račun građana ove zemlje.

Danas, kada toga više nema, dodaje to je “najmračniji period u istoriji”. I jeste. Za kriminalce, švercere i ubice.

"O poštenju priča partija čiji je predsjednik vruća tema svih svjetskih medija zbog najnovije mega afere “Pandora papers”, koja nam iz časa u čas sve detaljnije objašnjava veliku šemu skrivanja novca na tajnim računima, daleko od “voljene države”. Partija koja besramno papagajski ponavlja kako je, uprkos konkretnim neoborivim dokazima, sve zavjera protiv Crne Gore i njene nezavisnosti", dodaje Krstović.

Ističe da "partija eksperata za kriminal, šverc duvana, šverc kokaina, šverc nafte, pljačku, privredne i ekološke devastacije, utaje, skrivanje, čiji je jedini program zabijanje glave u eure, dolare, funte, rublje, franke, a evo vidimo i panamske balboe".

"Partija koja decenijama sukobljava sopstvene građane, izmišlja izdajnike i unutrašnje neprijatelje, okreće ljude jedne protiv drugih kako bi na taj način obezbijedili mirno skrivanje otetog novca po tropskim ostrvima. Partiji koja je zavisna od sukoba, nacionalšovinističkih tenzija i kriminala pravna država i vlast koja radi za građane moraju biti noćna mora", istakao je Krstović.

Poziva kako navodi "Panama partiju do juče znanu kao DPS da se okane kriminala i nacionalšovinističke ideologije". Pozvali su ih poručuje već mnogo puta, da napuste taj brod koji samo što nije potonuo i da spase bar malo dostojanstva. Ali znamo da od toga nema ništa.

"Jer to je “Panama partija”, koja do danas ne izrodi niti jednog jedinog junaka od integriteta koji je spreman reći neću da budem beskičmeni saučesnik, jednom se živi, istina je istina, pa šta košta! Samo takva partija može bez imalo stida danas jalovo da brani ono što cio svijet zna. A rekli smo im nebrojeno puta do sada da im je najpametnije da ćute. Nego tu nema ni pameti ni obraza", zaključio je Krstović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.