Begović sa Kašćelanom

Begović održao sastanke sa Kašćelanom i Radovićem

"Zajedno moramo stvarati bolju Crnu Goru, EYCA pravi primjer brige o omladini"

Vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, dr Marko Begović, je sa vršiteljkom dužnosti pomoćnice direktora, Ksenijom Božović, danas u prostorijama Uprave za sport i mlade, ugostio gradonačelnika Cetinja, Aleksandra Kašćelana, kao i šefa kabineta Dejana Lučića.

Povod sastanka je bila potencijalna buduća saradnja Uprave za sport i mlade i opštine Cetinje, a sve u cilju dodatne podrške omladini i sportistima iz navedenog grada.

"Kada sam rekao da imam namjeru da u Crnu Goru vratim omladinu i omogućim bolje uslove sportistima - to sam i mislio, te sam i krenuo u realizaciju istog. Međutim, početni korak ka rješavanju određenog problema, svakako da mora biti suštinsko poznavanje istog, te sam tim povodom i započeo razgovore sa predstavnicima mogućih partnera Uprave koji će nam, nadam se, izaći u susret da zajedno stvorimo bolju Crnu Goru za naše mlade ljude i naše sportiste. Dakle, potrebna je ogromna količina posvećenosti, rada, ali i još više ljubavi i želje da stvorimo onu Crnu Goru koju i zaslužujemo", ističe dr Marko Begović.

JugoslavRadovi5oktobar

Begović i Radović

Begović je, ugostio i Jugoslava Radovića, predsjednika NVO Centar za omladinsku edukaciju, sa kojom Uprava za sport i mlade, već duži vremenski period ima uspješnu saradnju u vidu Evropske omladinske kartice. 

Na sastanku je bilo riječi o nastavku saradnje, kao i o budućim planovima, koji mogu dodatno povećati dostupnost EYCA kartice crnogorskoj omladini. 

"Evropska omlaidnska kartica je pravi primjer kako se prepoznaju potrebe mladih i aktivno radi na konstantnom unapređivanju njihovih uslova. Kroz EYCA projekat, Uprava za sport i mlade jasnim i konkretnim djelima stavlja do znanja omladini da je u vrhu prioriteta ove državne institucije, te da ćemo kroz brojne ostale inicijative nastaviti da kontinuirano i marljivo radimo na poboljšanju kvaliteta života mladih u našoj državi", kazao je Begović ovim povodom.

Podsjećamo da je Uprava za sport i mlade generalni pokrovitelj EYCA kartice, benefit kartice za mlade od 13 do 29 godina, koja omogućava preko 200 popusta u Crnoj Gori i 70.000 u Evropi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.