Svirepo ubistvo porodice Đokić: Obdukcija potvrdila da su ubijeni iz vatrenog oružja
Foto: Rts

Svirepo ubistvo porodice Đokić: Obdukcija potvrdila da su ubijeni iz vatrenog oružja

Završena je obdukcija tijela članova porodice Đokić, koja su pronađena u subotu u ataru sela Moravac, saznaje RTS.

Pomoćnik direktora Zavoda za sudsku medicinu Miodrag Zdravković potvrdio je da je porodica Đokić ubijena iz vatrenog oružja.

Tijela tročlane porodice Đokić – Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije pronađena su u ataru Moravca, sela u opštini Aleksinac.

Prethodno je između sela Donja Trnava i Tešica pronađen spaljeni automobil koji je pripadao porodici Đokić.

Policija je nekoliko dana tragala za porodicom Đokić koja je nedelju, 26. septembar, provela kod Goranove majke, snahe i bratanice u selu Moravac, nedaleko od Aleksinca.

Oni su porodičnu kuću napustili oko ponoći, a kako je RTS-u rekla Goranova majka, ona nakon toga više nije uspjela da stupi u kontakt sa njima.

Direktor policije Vladimir Rebić naveo je da se pretpostavlja da je motiv ubistva koristoljublje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.