Četiri osobe uhapšene, vozili sa preko 2 promila alkohola u krvi
ilustracija

Četiri osobe uhapšene, vozili sa preko 2 promila alkohola u krvi

Policija je u Nikšiću kontrolisala i lišila slobode četiri lica koja su upravljala vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu i to u koncentraciji od preko 2,00 g/kg.

"Naime, 7. septembra u Vardarskoj ulici u Nikšiću policija je kontrolisala lice K.K. (37). Kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi u koncentraciji od 2,55 g/kg.

Na magistralnom putu Nikšić – Vilusi, u mjestu Trubjela je 11. septembra kontrolisan P.G.J. (30) iz Francuske. Alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,24 g/kg.

Osim toga, 20. septembra  je u ulici Nikole Tesle alkotestirano i lice I.C. (36) koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi. Utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,45 g/kg.

Policija je kontrolisala i vozača Ž.V. (37) u ulici Ljuba Čupića 1. oktobra koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi. Alkotestiranjem ovog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,35 g/kg", saopšteno je iz Uprave policije.

Nikšićka policija je ova lica lišila slobode i oni su uz prekršajne prijave privedeni nadležnom sudu za prekršaje na dalje postupanje.

Kada je riječ o saobraćajnim prestupima, 3. oktobra je Grupa policije za bezbjedost saobraćaja na magistralnom puta Podgorica - Cetinje u mjestu Kap kontrolisala D.K. (35) iz Niksića.

"On se kretao brzinom od 162 km/h na dijelu puta gdje je dozvoljena brzina kretanja 80 km/h. Uz prekršajnu prijavu priveden je nadležnom sudu za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 300 eura", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.