Oštećena vodovdna cijev ispred Kliničkog centra zamijenjena, vodosnadbijevanje uredno
Klinički centar Crne Gore

Oštećena vodovdna cijev ispred Kliničkog centra zamijenjena, vodosnadbijevanje uredno

U Kliničkom centru Crne Gore zamijenjena je oštećena vodovodna cijev koja je, kako je ranije saopšteno, bila dotrajala s obzirom na to da tim povodom ništa nije rađeno od otvaranja bolnice 1974. godine.

Iz Kliničkog centra Crne Gore naveli su da je kvar nastao sinoć nakon pucanja cijevi pored Urgentnog centra zbog čega je došlo do poplave u dvorištu KCCG.

“Vodosnadbijevanje je sada uredno, jer je dežurna interventna ekipa Vodovoda u saradnji sa Tehničkom službom KCCG otklonila kvar u rekordnom roku. Ono što je najvažnije jeste da ni u jednom trenutku niti jedan pacijent nije uskraćen za pružanje ljekarske pomoći, a i pored toga što je zahtjevao dopusnki angažman zaposlenih, cio proces rada se odvijao kao da ne postoji nikakav tehnički problem”, naveli su u saopštenju iz te institucije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.