Rakočević: Cirkus se nastavlja, URA od game changera postala dekor i dizač ruku
Marko Rakočević, Foto: Socijaldemokrate

Rakočević: Cirkus se nastavlja, URA od game changera postala dekor i dizač ruku

Posljednja tri dana je počelo da se dešava ono što crnogorska javnost sa nestrpljenjem očekuje već skoro mjesec dana, od čuvene objave pakta DF i Demokrata o rekostrukciji Vlade. Ono što je dojam je da se vesela družina koja obnaša vlast jako dobro zabavlja, saopštio je funkcioner Socijaldemokrata (SD) Marko Rakočević.

“Od ideja da Milan i Dritan izdaju ležaljke i prodaji sladolede i lubenice po plaži, Branko predlaže Meda za potpredjsednika izmedju ostalog za sudstvo i tužilaštvo, Miloš ( URA ) kaže samo ekspertska, ako je ekspert Dritan, a Miodrag ( Lekić ), on ne kaže ništa, važno je da čupne mrvice sa klovnovog ili pajacevog stola ispod cirkuske šatre kako reče. Srdjan Civis, opet smatra da 38 poslanika podržava rekonstrukciju ( opet manje od 41 ) , ali on je protiv novih izbora, naravno svjestan da će na sljedećim za njega vlast i cenzus biti nedostižni taman kao Mancester City za Radnički iz Surdulice, koji Milan pomenu prije neki dan… Goran bivši Miodragov drug, moli i preklinje da ne budu izbori, jer bi vjerovatno na sljedećim mogao samo da se kandiduje za predsjednika mjesne zajednice u Manastiru Morači”, navodi Rakočević.

U suštini, ističe funkcioner SD-a, šta god da bude, od ekspertske Vlade ne ostade ništa.

“Urini game changeri se svedoše na puke dizače ruku i štancere saopštenja u fingiranom ratu sa Demokratama pokušavajući da operu ono malo obraza što im je ostalo nakon 05. septembra, krijući se iz expertskog koncepta. A eksperti su jedino u zapošljavanju po dubini. A šta je sa Zdravkom, jedinim nevakcinisanim premijerom u Evropi koji vlada sa 14 od 81. poslanika i koga partneri nazivaju klovnom i pajacem?”, upitao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.