Direktor policije Srbije: Porodica Đokić ubijena, zločin dobro pripremljen
Foto: Marko Smiljković/Kurir

Direktor policije Srbije: Porodica Đokić ubijena, zločin dobro pripremljen

Direktor srbijanske policije Vladimir Rebić potvrdio je danas da je porodica Đokić iz Alesksinca ubijena, i da se za sada ne zna ko je ubica.

On je za Prvu TV rekao da je smrt nastupila između 00.24 i 2.05, odnosno kada je prvi i drugi put viđeno njihovo vozilo na dijelu asfaltnog puta u Moravcu.

Rebić je objasnio da je put od Moravca do Tešica dug oko osam kilometara, loš, da je to nasip na Južnoj Moravi, i da je vožnja trebalo da traje oko pola sata.

"Oni su na tom području proveli gotovo 100 minuta, što ukazuje da je ubica imao sigurno nekih 70 minuta da izvrši taj monstruozni zločin i da pokuša da ga prikrije", rekao je Rebić.

On je potvrdio da su tijela Đokića spaljena i zatrpana, što ukazuje da je tu bila četvrta osoba, ili više drugih lica.

 Istakao je i da se u ovom trenutku zbog ugljenisanosti ne zna na koji su način oni ubijeni, što će pokazati obdukcija.

Forenzičari će da izvrše detaljni uviđaj, ali je "neminovno da je postojala četvrta osoba, ili više njih".

Tijela su, kako kaže pronađena spaljena i zatrpana, a pronašli su ih jer su vidjeli ruku koja viri iz šipražja.

"Ne bih mnogo da otkrivam, ali se očigledno radi o dobro pripremnjenom zločinu. Nabavljen je i benzin da se spali vozilo i žrtve. Gorana smo identifikovali na osnovu otiska, Gordanu na osnovu nakita koji je nosila, dok njihovu ćerku, nažalost, nismo mogli tačno da identifikujemo, s obzirom na to u kakvom stanju smo zatekli tijelo. Za sada vrlo malo podataka imamo, ali se nadam da ćemo u narednim danima uspjeti da rečimo ovaj monstruozni zločin", istakao je.

On je istakao i da je, s obzirom na to koliko je vremena pošlo, moguće i da je ubica već napustio Srbiju.

Kurir/Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.