Pronađena tijela porodice Đokić iz Aleksinca?
Foto: Novosti

Pronađena tijela porodice Đokić iz Aleksinca?

Nedaleko od zapaljenog automobila porodice Đokić pronađena su njihova tijela, prenose mediji.

Kako prenose mediji, neka tijela su bila pokrivena lišćem i granjem.

Nova.rs piše da je u ataru sela Moravac danas pronađena ruka koja viri iz šipražja.

Prema nezvaničnim informacijama, tijela su pronađena, međutim, to još uvijek nije potvrđeno od strana nadležnih organa.

Kako saznaje Nova.rs iz izvora bliskog istrazi, pronađena je ruka.

„Trenutno je na licu mjesta policija, koja je obezbijedila mjesto zločina. Čekaju se forenzičari iz Beograda, nakon čega će se znati da li je riječ o nestaloj porodici“, kaže naš izvor.

Čekaju se forenzičari kako bi se utvrdilo da li je riječ o ubistvima ili samoubistvu, odnosno da li je do ubistava i samoubistva došlo unutar same porodice, ili je neko treće lice ubilo cijelu porodicu Đokić, pišu tamošnji mediji.

Podsjetimo, između sela Donja Trnava i Tešica pronađen je spaljeni automobil za koji se sumnja da pripada porodici Đokić iz Aleksinca koja je nestala prije šest dana.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je policija u potrazi za porodicom Đokić angažovala sve jedinice, istakavši da se nikada do sada nije desilo da nestane cijela jedna porodica bez ijednog motiva.

"Digli smo helikoptere, angažovani su ronioci Žandarmerije, tražimo ih na sve strane, provjerili smo stan, razgovarali sa svim članovima njihove porodice, tražimo ih i dalje", rekao je Vulin za Pink i dodao da je riječ o nekonfliktnoj porodici koja nema nikakvu problematičnu prošlost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.