Velika pljačka u hotelu, sprat iznad Mesijevog apartmana

Velika pljačka u hotelu, sprat iznad Mesijevog apartmana

Maskirani pljačkaši ukrali su novac i nakit velike vrijednosti prilikom upada u pariški hotel, u kome živi fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi.

Pljačkaši su ušli u hotel spuštajući se sa krova, sa spoljne strane zgrade, prenio je "Dejli mejl".

U hotel su se probili preko otvorene terase, jedan sprat iznad apartmana gdje živi proslavljeni argentinski fudbaler, gdje dan košta oko 20.000 eura.

Opljačkane su četiri sobe samo nekoliko nedjelja nakon što je Mesi mahao navijačima sa terase svog luksuznog doma, preneo je "San".

Nadzorne kamere pokazuju dvojicu maskiranih muškaraca kako se spuštaju na terasu na šestom spratu u srijedu uveče, 22. septembra.

Te noći, Pari Sen Žermen je gostovao u Mecu, na sjeveroistoku Francuske, ali je Mesi ostao u apartmanu zbog povrede.

Hotel je nakon krađe pojačao osiguranje, a jedna od žrtava rekla je da joj je nestala ogrlica vrijedna 3.500 eura, minđuše od 600 eura i 2.500 eura u kešu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.