Simonović: Zadovoljan sam postignutim rezultatima na Olimpijskim igrama
Foto: Mediabiro

Simonović: Zadovoljan sam postignutim rezultatima na Olimpijskim igrama

Predsjednik crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović kazao je na danas održanoj Skupštini COK-a da je zadovoljan postignutim rezultatima na Olimpijskim igrama.

“Bilo je dosta izazova ali mislim da smo u mjeri u kojoj se očekivalo odradili sve kako treba. Nijesmo imali nekih delikatnih i neželjenih situacija. Rezultati su bili na nivou mogućih, bilo je dobrih rezultata koji obećavaju dobar nastup i na sljedećim Olimpijskim igrama. To je za Crnu Goru dobro, treba nastaviti sa radom”, kazao je on.

Simonović ističe kako se nada i boljim uslovima za rad naših sportista.

Kazao je i da se cio svijet sada bavi problemima koji su nastali usljed pandemije koronavirusa ali da je siguran da će na pravi način odgovoriti na sve to i pripremiti olimpijski tim za sve što ih čeka.

“Ne bi trebalo od sporta praviti problem jer sport je upravo tu da ujedinjuje i stvara dobru atmosferu u društvu. Treba da nam pomogne da nešto sto je devijantno nestane”, rekao je Simonović.

On se nada da će izaći iz svih problema i da će se više sredstava uložiti u sportsku infrastrukturu.

“Krajnje je vrijeme da se tu nešto preduzme a mi ćemo tome dati doprinos onoliko koliko možemo. Nadam se dobrim rezultatima u tom pravcu u najkraćem mogućem vremenu. Jedan bazen je urušen, drugi ne funkcioniše, nema atletske staze. Treba ljudima dati šansu da pokažu svoj raskošni talenat”, zaključio je on.

Predsjednik paraolimpijskog komiteta Igor Tomić kazao je da su svi u paraolimijskoj porodici brilijantan uspjeh mladog Filip Radovića doživjeli i kao uspjeh COK-a i uopšte crnogorskog sporta.

On je Simonoviću poručio da mu je zahvalan na ljudskoj i svakoj drugoj pomoći koju pruža paraolimpijcima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.