Miloš Konatar, Foto: Crno na bijelo

Konatar odgovorio Bečiću

"Rekonstrukcija Vlade moguća samo uz poštovanje ekspertsko nestranačkog modela"

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je da Poslanički klub “Crno na Bijelo” i GP URA ostaju pri principijelnom stavu da je rekonstrukcija 42. Vlade Crne Gore moguća samo uz poštovanje ekspertsko nestranačnog modela.

Konatar je ovo saopštio nakon što je predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić pozvao GP URA da se izjasni o rekunstrukciji aktuelne Vlade.

“Poslanički klub “Crno na Bijelo” i Građanski pokret URA  ostaju pri jasnom i principijelnom stavu – rekonstrukcija 42.  Vlada Crne Gore je moguća samo uz poštovanje ekspertsko-nestranačkog modela. Umjesto borbe za fotelje pozivam sve kolege iz Skupština Crne Gore da što prije izglasamo novi Tužilački savjet”, objavio je Konatar na Twitter-u.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.