Počinju razgovori o rekonstrukciji Vlade
Vlada Crne Gore

Od sjutra

Počinju razgovori o rekonstrukciji Vlade

Premijer Zdravko Krivokapić počeće sjutra razgovore sa predstavnicima partija parlamentarne većine o najavljenoj rekonstrukciji Vlade.

Premijer će sjutra razgovarati sa predstavnicima Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Socijalističke narodne partije, Pokreta za promjene, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije.

Krivokapić će sa predstavnicima Građanskog pokreta URA i Demokratama razgovarati u subotu.

Nakon što su Demokrate i Demokratski front saopštili da je Vladu potrebno rekonstruisati, Krivokapić je predložio da rekonstruisana Vlada ima tri potpredsjednika, a da se resori “koji su se pokazali kao obimni” podijele.

Iz Vlade je saopšteno da će kandidate za nove ministre predlagati Krivokapić nakon konsultacija s parlamentarnom većinom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.