Pijani muškarac satima s policijom tražio sebe
Foto:Twiter

Pijani muškarac satima s policijom tražio sebe

Pedesetogodišnji Bejhan Mutlu koji se smatrao nestalim u Turskoj slučajno se pridružio potrazi za samim sobom. Satima je s policijom i društvom tražio sebe prije nego što je shvatio da zapravo traže njega, pišu turski mediji.

"Satima je tražio sebe, pretpostavljajući da je potraga zbog nekog drugog", pišu mediji.

Prema izvještaju tamošnjih lokalnih medija, Bejhan je bio vani na piću sa prijateljima u trenutku kada je zalutao u obližnju šumu i nije se vratio. Zabrinuti za njega, njegovi prijatelji upozorili su vlasti koje su potom organizovale potragu.

Kada su čovjeka proglasili nestalim, vlasti su tragale za njim u obližnjim četvrtima, a misiji se pridružila i grupa volontera. Satima su prozivali njegovo ime kada se odjednom oglasio čovjek kojeg traže.

"Koga tražimo? Ja sam ovdje", rekao je tip koji je navodno bio pod uticajem alkohola.

Nije jasno kako se Bejhan našao u ovoj potrazi niti kako njegovi prijatelji nisu shvatili da im je sve vrijeme bio pred nosom. Policija ga je otpratila do njegove kuće.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.