Mirjana Spajić  osvojila drugu nagradu na manifestaciji

Mirjana Spajić osvojila drugu nagradu na manifestaciji "Dani Danila Lazovića" (VIDEO)

Na nedavno održanom takmičenju „Dani Danila Lazovića“ u govorenju poezije, studentkinja master studija, studijski program gluma, Mirjana Spaić osvojila je drugo mjesto.

Na takmičenju je učestvovalo 11 studenata iz četiri zemlje regiona.

O nagrađenima je odlučivao petočlani žiri, predjsednik stručnog žirija producent Radovan Knežević, filmski i televizijski reditelj Svetlana Drinjaković, glumci Mina Lazarević, Andrija Milošević i Angelina Lukić, dok je domaćin festivala ove godine bio glumac Andrija Kuzmanović, a samo nijansa je odlučila da Mirjani pripadne drugo mjesto.

Mirjana je sudentkinja u klasi van. prof. Branka Ilića, a poeziju je radila uz konsultaciju sa van. prof. Dubravkom Drakić. 

¨Ovaj rezultat je još jedna potvrda da se rad naših studenata i naše škole prepoznaje i u regionu.˝ poručili su iz dekanata FDU - Cetinje.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.