Aleksandar Bogdanović, Foto: DPS

Bogdanović odgovorio Krivokapiću

"Da vas pustimo da državu pretvorite u loš rijaliti program - neće moći premijeru"

Nakon što je premijer Zdravko Krivokapić izjavio da najavljene mjere ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića, služe za ponos Vladi na čijem je čelu, te poručio svima kojima su lični i partijski interesi iznad Crne Gore, da puste aktere Vlade da rade, oglasio se generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović.

Podsjetimo, Krivokapić je danas putem Tvitera saopštio da Spajićeve mjere služe na čast Vladi, pozvao da ih puste da rade.

On je poručio da neće dozvoliti da Crna Gora postane loš reality program, pod rukovodstvom premijera Krivokapića.

“Da Vas pustimo da do kraja urušavate sekularnu i građansku državu? Da Vas pustimo da pravite cirkus od institucije u kojoj sjedite i od čitave države? Da Vas pustimo da, u doba kada desetine građana dnevno umiru, na svaki način pokazujete da vas je baš briga za epidemiju? Da Vas pustimo da širite neistine o molotovljevom koktelu”, napisao je Bogdanović.

Bogdanović je istakao da neće dozvoliti tretman koji aktuelna većina sprovodi nad crnogorskim građanima.

“Da Vas pustimo da imenovanjem nacističkih kadrova unižavate institucije i građane Crne Gore? Da Vas pustimo da građane ove države nazivate teroristima i kriminalcima? Da Vas pustimo da radite nezakonito, a da sjednice skupštinskih odbora, zahvaljujući Vašim saradnicima, postaju zabava za mase”, pita Bogdanović.

Pa dodaje sljedeće:

“Da Vas pustimo da državu pretvarate u loš reality program? Nećemo vas pustiti premijeru Krivokapiću”, objavio je Bogdanović na Twitter-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.