Čelanović: Od 3 litra ulja kao u ratno vrijeme, do 700 eura plate za godinu dana?
Čelanović

Čelanović: Od 3 litra ulja kao u ratno vrijeme, do 700 eura plate za godinu dana?

"Od 3 litra ulja kao u ratno vrijeme, do 700e plate za godinu dana? Od zdravstva i države koja je, kako rekoše spaljena, do potpunog UKIDANJA doprinosa za to isto sprženo zdravstvo?" pitao je danas na Tviteru predsjednik kotorskog odbora SD Miloš Čelanović.

Sumanute najave euforičnog mladog ministra u pokušaju ne bi nas tangirale, da ovaj realnošću neopterećen momak, ne donosi odluke. Odluke poput one po kojoj ce ostati upamćen, da je za osnivanje aviokompanije potrebno "nula eura", naveo je. 

"Mickej je ili toliko opijen vlašću da ne zna gdje udara ili planira da zdravstvo gurne u potpunosti u ruke privatnika, ili pak sumanutim obećanjima jednostavno kupuje još koji mjesec ovoj vladi. I u jednom i u drugom i u trećem slučaju, suština je ista: vi nastavljate da se, narodski rečeno, kvalitetno sprdate sa građanima Crne Gore!", napisao je Čelanović.

Čelanović je reagovao na izjavu ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića koji je kazao da će u narednoj godini biti ukinuti doprinosi za zdravstveno osiguranje na zarade, neće biti oporezivane zarade do bruto iznosa od 700 eura, smanjenje dažbina za koje bi trebala da se poveća zarada zaposlenog iznosiće 17 odsto, minimalna zarada biće povećana na 450 eura, dok će prosječna neto zarada zbog ovih mjera biti povećana na 700 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.