Uprava za sport i mlade: Čvrsto stojimo uz Danila Nikolića
Danilo Nikolić

Uprava za sport i mlade: Čvrsto stojimo uz Danila Nikolića

Uprava za sport i mlade uputila je podršku košarkašu Danilu Nikoliću. Oni su poručili da čvrsto stoje iza svih crnogorskih sportista u onim lijepim, kao i onim manje prijatnim momentima.

Podsjećaju da smo, nažalost u prethodnom periodu imali priliku da čujemo nemilu vijest sa jednog od treninga KK “Budućnost”, u okviru kojeg je jedan od najboljih košarkaša pomenutog kluba, Danilo Nikolić, kolabirao.

"Kao organ koji je nadležan za sport i mlade, pored odgovornosti koju imamo prema navedenim ciljnim grupama, takođe osjećamo i duboku želju i potrebu da se istima nađemo tu kad je to i potrebno. Danilo, zbog radosti koje si nam pružao igrajući kvalitetnu košarku, zbog ponosa koji smo osjećali gledajući te, znajući da Crna Gora ima velike talente, i naravno, za sve buduće uspjehe i nove korake koje nas očekuju sa tobom, Uprava za sport i mlade ti želi brz oporavak i povratak", napisali su na Tviteru iz Uprave.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.