Uspješno održana MTB i Trail trka
Opština Bijelo Polje

Bijelo Polje

Uspješno održana MTB i Trail trka "Bjelasica za sve"

Na obroncima Bjelasice uspješno je održana manifestacija pod nazivom "Bjelasica za sve", koju je organizovao Centar za sport i rekreaciju u saradnji sa Turističkom organizacijom Opštine Bijelo Polje.

Više od 100 učesnika planinske trke mogli su da pokažu svoje umijeće u vožnji bicikla i trčanju.

Manifestacija koja se organizuje u sklopu obilježavanja Evropske nedjelje sporta pod sloganom 'be active' 'Sport za sve' imala je prvenstveni cilj da promoviše sport kod mladih i rekreativaca.

 

IMGa3bec3c504b89c274d420375d9bfbc78V

 

Da takmičenja proteknu u skladu sa propisima nacionalnih saveza pomogli su članovi planinarskog kluba “Cmiljača” i biciklističkog kluba MFR - "Tempo".

Za najbolje su obezbijeđene prigodne nagrade, koje su uručili predsjednik Opštine Petar Smolović i direktor Centra za sport i rekreaciju Marko Maslovarić.

Pokrovitelj manifestacije je Opština Bijelo Polje, a tehnički sponzor fabrika mineralne vode "Rada".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.