U selu kod Lebana, ranjen penzionisani sudija i njegova supruga
ilustracija

U selu kod Lebana, ranjen penzionisani sudija i njegova supruga

U selu Veliko Vojlovce kod Lebana dvije osobe su ranjene vatrenim oružjem, potvrđeno je agenciji Beta u Policijskoj upravi Leskovac.

Mještani tog sela rekli su da su u pitanju penzionisani sudija Prekršajnog suda u Leskovcu Z.K. i njegova supruga.

„Došlo je do pucnjave i do ranjavanja dva lica koja su prebačena u urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu, ali još se ne zna stepen njihovih povreda“, rekla je portparolka leskovačke policije Marija Sokolović.

U hitnoj pomoći Doma zdravlja u Lebanu potvrđeno je da je ta služba poziv iz Velikog Vojlovca dobila u 16.30 časova.

Komšije povrijeđenog para su kazali da je na njih iz vatrenog oružja takođe gađao jedan od meštana, koji je sa sudijom imao nerasčišćene imovinske odnose.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.