Spajić: Trebalo je da nosim masku tokom cijelog događaja u Beranama
Foto: Vlada CG

Funkcioneri moraju dati sve od sebe da budu primjer u društvu

Spajić: Trebalo je da nosim masku tokom cijelog događaja u Beranama

"Javni funkcioneri moraju dati sve od sebe da budu primjer u društvu", poručio je na Tviteru ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić nakon što je danas u Beranama, zajedno sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i pojedinim članovima Vlade, kršio mjere tokom ustoličenja episkopa SPC Metodija.

Spajić je naveo da je trebao da nosi masku sve vrijeme.

"Iako sam primio obje doze vakcine i imam visok nivo antitijela te uprkos tome što sam nosio masku jedno vrijeme, trebalo je tokom cijelom ovog, inače veličanstvenog događaja, tako da bude. Javni funkcioneri moraju dati sve od sebe da budu primjer u društvu", napisao je Spajić na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.