SNP

"Nevješti pokušaj diskreditacije Laloševića i SNP kao najstarijeg borca za pravdu u Crnoj Gori"

Predsjedništvo OO SNP Budva i klub odbornika saopštili su da pružaju punu podršku Vasiliju Laloševiću, razriješenom v.d. direktoru Uprave za sport i mlade.

"Članovi i simpatizeri SNP-a su u prethodne dvije decenije bili najčvršći i najglasniji borci za pravdu. 

Sigurni smo da je gospodin Lalošević dao sve od sebe da u prethodnih šest mjeseci unaprijedi sport u Crnoj Gori i da naši sportisti imaju podjednake uslove za bavljenje sportom kao njihove kolege iz drugih država", saopšteno je iz budvanskog SNP-a.

Ističu da svaki napad na Laloševića osuđuju jer su kako dodaju, ubijeđeni da je radio sve u skladu sa zakonom i ovlašćenjima a zasigurno ništa protiv sporta i sportista u Crnoj Gori.

"Ovaj događaj vidimo kao nevješti pokušaj diskreditacije gospodina Laloševića i SNP kao najstarijeg borca za pravdu u Crnoj Gori.  SNP će kao i do sada uvjek govoriti istinu, bili na vlasti ili u opoziciji", zaključuje se u saopštenju OO SNP Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.