Zagreb: Muškarac koji je ubio troje djece u stabilnom stanju

Zagreb: Muškarac koji je ubio troje djece u stabilnom stanju

Muškarac (56) osumnjičen za ubistvo svoje troje maloljetne djece u zagrebačkom naselju Mlinovi i dalje je na liječenju u KBC Sestre milosrdnice gdje je doveden u noći 25. septembra u pratnji policije, stabilno je, pri svijesti i nije životno ugrožen, saopšteno je iz bolnice.

„Pacijent je smješten u jedinicu intenzivne njege i pod konstantnim je nadzorom policije. Nije životno ugrožen, sve životne funkcije pacijenta su stabilne. I dalje je pri svijesti“, naveo je direktor KBC Sestre milosrdnice, dr Davor Vagić, u kratkom saopštenju medijima.

Dodao je da se otpuštanje 56-godišnjeg pacijenta iz bolnice očekuje u sledeća dva dana.

Pedesetšestogodišnji muškarac, austrijski državljanin osumnjičen je da je ubio svoje troje maloljetne djece i potom pokušao samoubistvo.

Kako je navedeno iz Policijske uprave Zagreba, na osnovu informacija o najavljenom samoubistvu koje su javili građani zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece, dok je muškarac prevezen u KBC gdje je zadržan na liječenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.