Bulatović: Stidim se u ime Vlade i svih njenih organa do čega su doveli crnogorski sport

Bulatović: Stidim se u ime Vlade i svih njenih organa do čega su doveli crnogorski sport

Vlada Crne Gore je skup nesposobnih i uhljebljenih kadrova. Iz dana u dan to dokazuju brojnim primjerima, a najnoviji je danas objelodanjena informacija o tome da bi naši sportisti mogli biti diskvalifikovani sa međunarodnih takmičenja, ili da će, u boljem slučaju, nastupati bez zvanične zastave i himne, saopštila je Maja Bulatović, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore.

Sama mogućnost da se to dogodi, najveće je, smatra Bulatović. poniženje u istoriji našeg sporta.

"Nema tog poraza koji može boljeti ni približno kao nestručnost i zla namjera ove vlasti koja od decembra do danas istrajno radi jedino protiv Crne Gore i svega crnogorskog", kaže ona.

"Odavno već upozoravamo kako je ministarka Vesna Bratić na poziciju postavljena kako bi se borila protiv svega na čemu počiva građanska Crna Gora. Identično rade i čuveni kadrovi "po dubini" koji nemaju nikakve veze sa oblastima kojima rukovode, a Vasilije Lalošević samo je jedan u nizu primjera partijskog zapošljavanja i klasične zloupotrebe funkcija", navodi Bulatović.

Kao sportiskinja koja je za Crnu Goru osvajala najznačajnija odličja, koja zna kako je igrati srcem za svoju državu, stidim se, poručuje,  u ime Vlade i svih njenih organa do čega su doveli crnogorski sport.

"Bilo, ne ponovilo se", zaključuje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.