Zemun: Autobus uletio u park, povrijeđena četiri djeteta
Izvor: Twiter

Zemun: Autobus uletio u park, povrijeđena četiri djeteta

Autobus koji saobraća na liniji 45 uletio je nešto prije 14 časova u park u Ulici Krajiška u Zemunu.

Očevici su za N1 rekli da je među povrijeđenima bilo i djece. Zvaničnih potvrda o broju povrijeđenih nema.

Kako javlja reporterka N1, radnici GSP-a su uklonili autobus sa mjesta nesreće.

FADIH5XsAEmfSS

Uviđaj je završen, a više podataka će biti poznato nakon saopštenja policije.

Nova.rs piše da su povređene najmanje četiri osobe.

U Hitnoj pomoći za Telegraf.rs kažu da su povrijeđena četiri djeteta. Troje djece prevezeno je u Tiršovu, a jedno dijete je prevezeno privatnim automobilom, piše portal.

Povrede je zadobila i jedna odrasla osoba, koju je Hitna pomoć prevezla u Zemunsku bolnicu.

Kako RTS nezvanično saznaje, niko od povrijeđenih nije životno ugrožen. Dodaje se da su povrijeđene i dvoje osobe koje su se nalazile u autobusu.

Iako su pojedini mediji prenijeli da vozač autobusa pobjegao sa mjesta nezgode, iz Konzorcijuma privatnih prevoznika ističu da je otišao do obližnje okretnice autobusa kako bi otpravnici prijavio šta se dogodilo. Potom je dao izjavu policiji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.