27 godina od prikazivanja prve epizode kultne serije Prijatelji

27 godina od prikazivanja prve epizode kultne serije Prijatelji

Popularna ekipa koju čine Fibi, Monika, Rejčel, Džoi i Čendler, na današnji dan prije 27 godina prvi put su sjeli na žutu sofu ispred velike fontane.

Popularna serija ,,Prijatelji” koju su obožavale sve generacije, emitovala se od 1994. do 2004. godine.

Slavnu šestorku činili su glumci Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met LeBlank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

U Sjedinjenim Američkim Državama, posljednju epizodu pogledalo je 52,5 miliona gledalaca, te je tako bila najgledanija TV epizoda 2000-ih.

Popularnost ove serije nije opala ni tokom protekle decenije, a kultni sitkom je i dalje najpopularnija striming serija u Velikoj Britaniji, a takođe je na drugom mjestu najpopularnijih serija na Netfliksu u Americi, tokom 2018. godine.

HBO je ove godine objavio i specijalnu epizodu „Prijatelja“, skoro trideset godina kasnije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.