Kosovo onlajn: Specijalne snage kosovske policije pretukle trojicu Srba
Specijalne snage Kosova (Ilustracija), Foto: Reuters

Kosovo onlajn: Specijalne snage kosovske policije pretukle trojicu Srba

Kosovo onlajn navodi da je na pravcu kod Brnjaka prije dva dana policija bacala suzavac na građane, te da je i juče bilo napeto, kada su specijalne jedinice kosovske policije puškama pokušale da izvade iz kola jednog od Srba, ali je patrola Kfora spriječila veći incident

U blizini graničnog (u Srbiji ga zovu administrativni) prelaza Brnjak između Srbije i Kosova, nešto poslije 11 časova dogodio se ozbiljan incident kada su pripadnici specijalnih snaga kosovske policije pretukli trojicu Srba, prenosi portal Kosovo onlajn.

Kako taj portal nezvanično saznaje, pripadnici Rosu jedinica koje se nalaze na prelazu Brnjak u opštini Zubin Potok napala su trojicu lokalnih Srba, Dragišu Vlaškovića, Zorana Tomovića i Jovana Takova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.