Nimanbegu: Krivokapić nema kredibilitet da nas ubijedi da uđemo u Vladu
Genci Nimanbegu

"Konkretnu ponudu još nismo dobili"

Nimanbegu: Krivokapić nema kredibilitet da nas ubijedi da uđemo u Vladu

Lider Force Genci Nimanbegu kazao je da strahuju kako će ishod razgovora s manjinama da budu dio rekonstruisane Vlade Crne Gore biti isti kao i prošle godine, kada je mandat bio današnji premijer Zdravko Krivokapić.

Naime, da budu dio Vlade i danas su pozvane manjinske partije. Konkretnu ponudu daće im premijer, a iz Force poručuju da se plaše da će ishod tog razgovora biti isti kao i prošle godine, kada je Krivokapić bio mandatar.  

"Odgovore na pitanja nijesmo dobili. Nijesmo dobili kako će umanjiti međunacionalne tenzije u Crnoj Gori, nijesmo dobili odgovore ni kako će SPC spriječiti da provocira albanski narod sa svojim aktivnostima. Tako da i ovaj poziv, sa našim iskustvom, premijer nema kredibilitet da nas ubijedi da bi ono što bi sad ponudio bilo puno drugačije od onoga što su oni radili u posljednih deset mjeseci", rekao je Nimanbegu za TVCG.  

A sve što je aktuelna vlast uradila u prethodnom periodu, za najveću opozicionu partiju pokazatelj je, kako ističu - njihove nestposobnosti da riješe životna pitanja u Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.