DF: Potpuno novi momenat u kojem Abazović insistira na Vladi u kojoj Krivokapić neće biti premijer
Demokratski front

DF: Potpuno novi momenat u kojem Abazović insistira na Vladi u kojoj Krivokapić neće biti premijer

Demokratski front (DF) je već pokazao spremnost na kompromis odustajući od zahtjeva za formiranjem nove Vlade bez Zdravka Krivokapića, ali za nas je potpuno novi momenat da Dritan Abazović insistira na formiranju nove političke Vlade u kojoj Krivokapić ne bi bio premijer, saopšteno je iz DF-a.

"Demokratski front ostaje dosljedan modelu razrešenja ozbiljne društveno političke krize koji smo u načelnim elementima saopšitli u zajedničkom saopštenju sa Demokratama. Koncept ekspertske Vlade je nakon 200 dana njenog rada izgubio ne samo podršku DF-a, već i građana koji su očekivali konkretne rezultate u svim oblastima", navodi se u saopštenju.

Iz DF-a ističud a je "ekspertski" eksperiment "doživio fijasko" iz razloga jer Vlada Zdravka Krivokapića "ni formalno, a ni suštinski nije bila ekspertska".

"DF je već pokazao spremnost na kompromis odustajući od zahtjeva za formiranjem nove Vlade bez Zdravka Krivokapića, ali za nas je potpuno novi momenat da Dritan Abazović insistira na formiranju nove političke Vlade u kojoj Krivokapić ne bi bio premijer. Zato i mislimo da bi trebalo zaustaviti ovaj talas svakodnevnih saopštenja u kojima dobijamo ekskluzivitete koji dodatno potvrđuju ozbiljnu krizu na relaciji Krivokapić - Abazović, i da u najskorije vrijeme u neposrednim pregovorima svi zajedno, bez ultimatuma i ucjena, doprinesemo prevazilaženju krize", navodi se u saopštenju DF-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.