Berancu određeno zadržavanje do 72 časa: Postavio bombu ispred kluba
Ilustracija

Berancu određeno zadržavanje do 72 časa: Postavio bombu ispred kluba

Beranska policija uhapsila je sugrađanina V.R. po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela - izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju ODT Berane.

Kako navode, nakon saslušanja državni tužilac Marko Bojović je osumnjičenom odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa.

"Osumnjičenom V.R. se stavlja na teret da je dana 30. 7. 2021. godine, oko 22,30 časova, u Novom Naselju u Beranama, ispred noćnog kluba 'Firma' suvlasništvo V.B. iz Berana, postavio i aktivirao improvizovanu eksplozivnu napravu.Tom prilikom na noćnom klubu je nastupila materijalna šteta", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.