Na Dobrakovu zaplijenjena velika količina cigareta
Foto: Uprave prihoda i carina

Na Dobrakovu zaplijenjena velika količina cigareta

Službenici Uprave prihoda i carina u koordinaciji sa Upravom policije, na graničnom prelazu Dobrakovo, zaplijenili su oko 500 paketa cigareta marke Regina.

"Vozilo beogradskih registarskih tablica kretalo se iz pravca Crne Gore ka Republici Srbiji, a u daljem postupku biće utvrđena tačna količina cigareta, radi daljeg procesuiranja predmeta i utvrđivanja krivične odgovornosti lica koje je upravljalo motornim vozilom", saopšteno je iz Uprave prihoda i carina.

IMG20210922WA0002

Foto: Uprave prihoda i carina

Kako saznaje TVCG vozač cistijerne R.T., državljanin Srbije, je uhapšen.

Kako se navodi u saopštenju, ta aktivnost je samo jedna u nizu koje se sprovode u kontinuitetu radi otkrivanja i sprečavanja svih vidova prekograničnog krijumčarenja.

"Na taj način se potvrđuje postojanje snažne političke volje, ali i što ide u prilog naporima Uprave prihoda i carina na povećanju efikasnosti u sprovođenju akcizne politike i sprečavanju kriminalnih aktivnosti u ovoj oblasti", saopšteno je iz Uprave prihoda i carina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.