Podnijeta krivična prijava zbog podmetanja požara na vozilu
Ilustracija

Podnijeta krivična prijava zbog podmetanja požara na vozilu

Službenici Uprave policije su podnijeli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću protiv S.K. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Sumnja se da je S.K. 14. marta 2021. godine u večernjim časovima posuo zapaljivu tečnost, te potom izazvao požar na putničkom motornom vozilu vlasništvo R.K. iz Nikšića, pri čemu je nastupila veća materijalna šteta.

"U toku izviđajnog postupka nikšićka policija je preduzela niz operativnih mjera i radnji u cilju identifikacije izvršioca i obezbjeđenja dokaza bitnih za vođenje krivičnog postupka, te je po nalogu postupajućeg tužioca protiv osumnjičenog S.K. podnijela krivičnu prijavu", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.