Radunović: Korak koji su DF i Demokrate napravile u rješavanju političke krize očigledno zasmetao mnogima
Slaven Radunović

Radunović: Korak koji su DF i Demokrate napravile u rješavanju političke krize očigledno zasmetao mnogima

Zbog činjenice da je dio mog gostovanja u Žurnalu TV Prve, koji je prenio i današnji Dan, pogrešno shvaćen u dijelu javnosti, molim sve zainteresovane da odgledaju originalni video prilog na Fejsbuk stranici DF-a, apelovao je Slaven Radunović predjsednik kluba poslanika DF-a.

"Odgovarajući na pitanje o eventualnim personalnim rješenjima za buduću rekonstrukciju vlade, rekao sam da se nije toliko daleko išlo u pregovorima, ali nije nikakva tajna da smo svi zajedno imali ponudu Zdravka Krivokapića koja je važila do 30. oktobra 2020, nakon koje je izašao sa predlogom ekspertske vlade", naveo je Radunović.

Naglasio je da će se tek vidjeti šta će donijeti dalji pregovori, tako da je interpretacija u nekim medijima da je to ponuda DF-a i Demokrata ostalim partnerima, više proizvod želje da se dobije što atraktivniji naslov.

"Veliki korak ka izlasku iz političke krize, koji su dvije najveće političke organizacije u vladajućoj koaliciji napravile, očigledno je mnogima zasmetao, pa se svakog dana pojavljuju različite interpretacije istog, kojima se pokušavaju demotivisati pojedini činioci vlasti, kao onaj da su DF i Demokrate poslale ultimativni predlog ostalima ili da su resori već podijeljeni. Tačno je, kako su i kazale kolege iz Demokrata, da je dogovoreno ono što je u zajedničkom saopštenju, a razmatrane su razne opcije, od kojih će jedna, siguran sam, biti prihvaćena, na zadovoljstvo svih iz parlamentarne većine", poručio je Radunović.
 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.