Đukanović uputio telegram saučešća povodom smrti Dude Ivkovića: Klanjam se njegovim sjenama
Dušan Duda Ivković

Đukanović uputio telegram saučešća povodom smrti Dude Ivkovića: Klanjam se njegovim sjenama

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća povodom smrti Dušana Dude Ivkovića njegovoj porodici

U telegramu saučešća Đukanović navodi da je sa iskrenim žaljenjem primio vijest o smrti velikog košarkaškog stručnjaka Dušana Dude Ivkovića, koga je izuzetno cijenio.

"Njegovim odlaskom porodica je izgubila svoj stameni oslonac, a košarka jednog od svojih najvećih učitelja. Bio je jedan od utemeljivača velike jugoslovenske škole, koji je pola vijeka uzdizao košarku ka taktičkom savršenstvu, kao što je svojim gospodstvom i ljudskim osobinama plijenio ljude u raznolikim sredinama u kojima je stvarao i živio. Zato se danas s tugom i neizmjernim poštovanjem od Dude Ivkovića oprašta i  košarkaški svijet, i  svako ko je imao privilegiju da ga poznaje", poručio je Đukanović.

Dodaje da će Dudin ljudski lik sijati u sjećanjima svih kao sva ona zlatna odličja koja je tokom briljantne trenerske karijere osvajao.

"Klanjam se njegovim sjenima. Molim vas da primite izraze najdubljeg saučešća", zaključio je Đukanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.