Milivoje Katnić otkazao obezbjeđenje
Milivoje Katnić

Obavijestio Sekulovića

Milivoje Katnić otkazao obezbjeđenje

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić obavijestio je ministra unustrašnjih poslova Sergeja Sekulovića o odluci da pripadnici njegovog obezbjeđenja više ne obavljaju tu funkciju.

Katnić je objasnio da je odluka donijeta zbog ozbiljne zloupotrebe dužnosti određenih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i Sektora policije posebne namjene.

"Obavještavam Vas da sam dobio odluku da pripadnici mog obezbjeđenja više ne obavljaju tu funkciju, a zbog ozbiljne zloupotrebe službene dužnosti određenih pripadnika MUP-a Crne Gore i Sektora policije posebne namjene", stoji u dopisu Katnića.

Podsjeća da su 14. septembra šef njegovog obezbjeđenja Mileti Drobnjaku postavljena pitanja u vezi sa Katnićevim službenim boravkom na Cetinju 5. septembra.

Pitanja su se, kažem odnosila na vrijeme polaska na Cetinje 4. septembra, pravac kretanje, te na to kako su prošli barikade na ulaz u Prijestonicu. Pitanje se odnosilo i na to da li je on ili neko od službenika imao komunikaciju sa nekim od učesnika protesta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.