Isak sprema tatu za takmičenje
Isak Šabanović

Isak sprema tatu za takmičenje "Nikad nije kasno": Najviše slušam oca, on je skoro 40 godina u muzici

Jedan od favorita prethodne sezone "Zvezda Granda" Isak Šabanović 'kupio' je simpatije žirija i publike i tako zauzeo drugo mjesto. Često u medijima ističe da je zahvalan svom mentoru Aleksandru Miliću Miliju na svim lekcijama koje mu je dao.

Gostujući u emisiji "Zvezde Granda Specijal" Isak je istakao kako mu, pored svog mentora, najviše znači mišljenje jednog bliskog člana porodice čiji su savjeti zlata vrijedni.

"Najviše slušam oca. On je skoro 40 godina u muzici, radi kao profesor muzičkog tako da sam njega slušao u svim momentima. Ne samo tokom takmičenja nego i posle kako se ponašati i šta odgovarati ljudima... mnoge savjete mi je dao", ispričao je mladi pjevač, a zatim se osvrnuo na očev muzički put.

"Iako je muzički obrazovan, nikad nije htio neku karijeru. Ja sam ga tjerao da ide na "Nikad nije kasno" i ove godine smo zakasnili ali sigurno ću ga sledeće prijaviti", tvrdi Isak, prenosi grand.online.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.