DPS Herceg Novi: Reformama u partiji i jačanjem kadrovskog potencijala, branićemo jače i predanije građansko biće Crne Gore
Aleksandar Bogdanović, Foto: DPS

DPS Herceg Novi: Reformama u partiji i jačanjem kadrovskog potencijala, branićemo jače i predanije građansko biće Crne Gore

Juče je održana 9. Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista u Herceg Novom na kojoj su nastavljene kadrovske reforme unutar partije. Izabran je i novi saziv Opštinskog odbora koji će uz odabranih 58 članova činiti i odbornici naše partije iz Skupštine opštine Herceg Novi, saopšteno je iz Opštinskog odbora te partije.

Naveli su da je još jedna u nizu konferencija pokazatelj da DPS intenzivno nastavlja sa kadrovskim jačanjem partije, što je ispunjenje jednog od glavnih ciljeva postavljenih na Kongresu iz januara mjeseca ove godine.

Sa skupa je poslata poruka da je prioritetan cilj partije očuvanje građanskog i sekularnog koncepta države. Poručeno je da će DPS biti stožer buduće državne vlasti, koja će nastaviti dalju gradnju evropskog puta Crne Gore.

Prisutnima se obratio generalni sekretar partije Aleksandar Bogdanović koji je rekao da je svima poznato kakav je pravac politika državne vlasti i kuda to vodi.

On je konstatovao da jedino DPS zajedno sa okupljenim građanskim snagama može učiniti da Crna Gora izađe iz mraka u koji je dovela trenutna vlast.

“Zato nam je potreban dodatan entuzijazam, dodatno jačanje kadrovskih snaga, koje će doprinijeti procesu očuvanja temeljnih vrijednosti građanske Crne Gore”, poručio je Bogdanović.

Konferenciji su pored generalnog sekretara, prisustvovali i koodrinator ispred Izvršnog odbora naše partije Aleksandar Pavićević, članovi Glavnog odbora iz Herceg Novog, predstavnik koalicionog partnera iz SD Rajko Komnenić, kao i drugi gosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.