Doktor odlučio da ne prima nevakcinisane pacijente: Oni koji znaju sve o svjetskim teorijama zavjere vjerovatno se razumiju i u oftalmologiju
Ilustracija

Doktor odlučio da ne prima nevakcinisane pacijente: Oni koji znaju sve o svjetskim teorijama zavjere vjerovatno se razumiju i u oftalmologiju

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz ordinacije doktora Dragana Martinovića, načelnika Službe za očne bolesti Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Naime, u saopštenju je pisalo da od pacijenata koji kod njega dolaze na pregled, zahtijeva potvrdu o vakcinaciji ili PCR test, koji nije stariji od 48 sati.

“Poštovani pacijenti, ovo je moja odluka, da bih zaštitio zdravlje pacijenata koji čekaju na pregled u čekaonici, zdravlje zaposlenih i svoje zdravlje od neodgovornih osoba koje ne žele da se vakcinišu”, napisao je on.

Takođe, dodao je i drugi dio saopštenja.

“Uostalom, osobe koje ne žele da se vakcinišu se razumiju u vakcine bolje od svjetskih naučnika, znaju sve o svjetskoj zavjeri, tako da se vjerovatno razumiju i u oftalmologiju”, napisao je on u saopštenju koje je okačio na vrata ordinacije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.