Bogdanović: Imenovanje Božović za direktora FCCG nastavak obračuna sa kulturom Crne Gore
Aleksandar Bogdanović, Foto: DPS

Bogdanović: Imenovanje Božović za direktora FCCG nastavak obračuna sa kulturom Crne Gore

Generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović kazao je da je imenovanje Aleksandre Božović, članice ekstremističkog pokreta Dveri i strane državljanke za direktoricu Filmskog centra nastavak obračuna sa crnogorskom kulturom.

“Posebno je važno pomenuti da se sve dešava u ustanovi koja je u proteklom mandatu imala izuzetne rezultate”, naveo je Bogdanović na Tviteru.

Kako je istakao, dovoljno je reći da je tokom prošlog mandata danas ugašenog Ministarstva kulture, upravo zahvaljujući i izuzetnim naporima FCCG, Crna Gora postala članica Eurimages i da su potom povučena prva sredstva iz njihovih fondova.

“FCCG je istovremeno dobio i moderne uslove za rad, a njihov doprinos crnogorskoj kinematografiji i promociji destinacije na filmskim smotrama bio je nemjerljiv. Ipak, apostoli i sa tim imaju problem. Jasno je i zašto – jer rade protiv Crne Gore”, istie Bogdanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.