NSD: Kovačević razotkrio mržnju i fašizam DPS-a
Nova srpska demokratija

NSD: Kovačević razotkrio mržnju i fašizam DPS-a

Pokazivanjem tri prsta tokom intoniranja državne himne predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević je razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori, saopšteno je nikšićkog Odbora Nove srpske demokratije.

Oni su reagovali na saopštenja DPS-a i SD-a koji su oštro osudili Kovačevićev gest.

"Zamislite kad se na jedan srpski pozdrav oni koji se pozivaju na građansku i evropsku Crnu Goru smatraju uvrijeđenima. Njima dakle smeta i samo postojanje srpskog naroda u Crnoj Gori a kamoli da neko od pripadnika tog naroda u našoj zemlji vrši vlast. Kovačević je današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori jer nije uradio ništa što bi bilo koga uvrijedio osim što je svedočio da Srbi u ovoj zemlji postoje i imaju pravo na normalan život", kazali su NSD-a. 

Navode da je to što su iz DPS-a i SD-a kazali da "Nikšić izdajnike šalje na smetlište istorije je istina a najbolji dokaz za to je i činjenica da je DPS zajedno sa SD-om i ostalim privescima danas opozicija u tom gradu a kako vrijeme bude prolazilo tajće status biti sve lošiji i lošiji". 

"Bolje da ste slušali poruke mira i tolerancije koje su poslate sa današnje svečane sjednice nego što ste sebe zarobili u mržnji prema svemu srpskom. Takođe red bi nalagao i da se izvinite građanima Nikšića što ste trideset godina sistematski uništavali grad. Nova lokalna samouprava uradila je više za tri mjeseca nego vi za trideset godina", zaključuje se u saopštenju NSD-a

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.