DPS Nikšić: Kovačevićev postupak ne izaziva bijes, već žaljenje
Foto: Demokratska partija socijalista

DPS Nikšić: Kovačevićev postupak ne izaziva bijes, već žaljenje

Na 18. septembar, dan koji Nikšićankama i Nikšićanima znači sve, datum koji slavi slobodu podsjećajući nas na pretke koji su časno pali da bi Nikšić danas živio, osokoljen slobodarskim duhom, za vječnost vezan svjetlošću antifašističkih vrijednosti, na papiru prvi čovjek grada, Marko Kovačević, ponovo podlo provocira građanke i građane, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Nikšiću.

"Kovačevićeva tri prsta tokom intoniranja instrumentala državne himne ponovo razotkrivaju malicioznost koja vrijeđa većinski Nikšić, jasno šaljući poruku da ovaj podržavalac četničke ideologije na Nikšić ne gleda kao na grad u državi Crnoj Gori", saopšteno je iz DPS-a.

Navode da Konačević "nedorastao zadatku vođenja Opštine, nedostojan funkcije predsjednika, iznova i iznova bez stida i srama promoviše ideju “srpskog sveta” u gradu koji mu uvijek beskompromisno poručuje da neće ići onako kako je zamislio!"

Dodaju da umjesto da se bavi smišljanjem i realizacijom projekata, on se zajedno sa svojim timom kiti tuđim perjem, nastojeći svim silama da građanima zamagli vidik.

"Sljedeći put prije nego podigne tri prsta ne bi li pozdravio crnogorsku himnu, neka se sjeti istine da Nikšić pamti one koji se prodaju za vreću srpskih dinara, te da su izdajnici u Crnoj Gori uvijek bili čašćeni kartom za smetlište istorije na koje završavaju oni koji usljed sopstvenog jada ne izazivaju čak ni bijes nego žaljenje", poručuje se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.