Bečić: Očekujem da URA bude u Vladi, iznenađen sam reakcijama nakon saopštenja sa DF
Aleksa Bečić

Bečić: Očekujem da URA bude u Vladi, iznenađen sam reakcijama nakon saopštenja sa DF

Predsjednik Skupštine i lider Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, kazao je da je potrebna rekonstrukcija Vlade da bi je osnažili i krenuli u reformske procese.

Bečić je, pišu Vijesti, odgovarajući na pitanja tokom posjete podgoričkoj Osnovnoj školi "Sutjeska", kazao da su pitanja koja se tiču resora dio dijaloga političkih subjekata s predsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, te istakao da nisu ulazili u te vrste dogovora.

Podsjetio je da "od prvog dana" želi političke predstavnike manjinskih naroda u Vladi.

"Manjinske partije treba da budu dio svake Vlade. To je dobro za jačanje građanskog habitusa. Kakav će biti njihov odgovor, to je na njima", kazao je Bečić pišu Vijesti.

Rekao je kako očekuje da Građanski pokret URA bude u Vladi.

"Treba da nastavimo zajednički da radimo. Nije dobro izlaziti iz granica političkih razlika, kao što se to desilo juče. Iznenađen sam reakcijama nakon saopštenja Demokratskog fronta i Demokrata. Kad je DF odustao od rušenja Krivokapića i Vlade, imamo napade od jednog subjekta. Nije mi jasno zašto nervoza, uvrede i primitivizam. Jedino mogu da logiciram da nekome nije bio cilj da DF odustane od rušenja Vlade i Krivokapića. Hoću da vjerujem da svi želimo stabilnost", kazao je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.