Bijelo Polje: Osam osoba će odgovarati zbog droge
Bijelo Polje,ilustracija

Bijelo Polje: Osam osoba će odgovarati zbog droge

Službenici Uprave policije su tokom prethodnih mjesec dana na teritoriji Bijelog Polja, sprovodeći aktivnosti na suzbijanju ulične prodaje narkotika, protiv četiri osobe podnijeli krivične prijave, a protiv četiri osobe prekršajne prijave.

"Kod K.N. policija je pronašla pet pakovanja sa sadržajem opojne droge kokain i protiv ove osobe podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz policije.

Zbog krivičnog djela omogućavanje uživanja opojnih droga bjelopoljska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Ć.M. i Š.M.

Takođe, krivično će odgovarati i C.F. kod kojeg je policija pronašla oko 800 grama marihuane.

Iz policije dodaju i da će zbog izvršenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga prekršajno će odgovarati četiri osobe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.