Nova ljubav u Holivudu
Foto: Avaz

Demi Mur i Džon Travolta u vezi

Nova ljubav u Holivudu

Ovu holivudsku vezu definitivno niko nije očekivao, sve su glasnije priče kako se iz dugogodišnjeg prijateljstva rodila ljubav.

Zvuči čudno, ali ne i nevjerovatno, Džon Travolta, prema pisanju svjetskih medija, u posljednje se vrijeme ne odvaja od kolegice Demi Mur. Zajedno su viđeni na romantičnoj večeri, a da stvar bude bolja, navodno ih je "spojio" njen bivši suprug, Brus Vilis.

Ovu holivudsku vezu definitivno niko nije očekivao, no sve su glasnije priče kako se iz dugogodišnjeg prijateljstva 67-godišnjeg Travolte i 58-godišnje Mur rodila ljubav. Strani mediji ne prestaju pisati kako ih se u posljednje vrijeme može vidjeti često zajedno, a sve je dodatno pojačala izjava jedne konobarice iz floridskog restorana, koja je svjedočila njihovoj večeri.

¨Sjedili su za stolom u čošku, osvijetljeni tek svijećama. Sve je bilo jako romantično, puno su se smijali i čak i držali za ruke.¨ izjavila je dotična konobarica.

Navodno je upravo Vilis predložio udovcu Džonu da se nađe s Demi i to nakon što mu je ovaj priznao da je, nakon smrti supruge, glumice Keli Preston, spreman pronaći novu ljubav.

Ta njegova ljubavna priča iznimno je tužna, a o bolesti Keli nije se znalo sve do trenutka njene smrti. Slavna glumica, s kojom je Travolta proveo 28 godina u braku i dobio troje djece, u tajnosti je vodila bitku s karcinomom dojke, koju je na kraju izgubila, piše Avaz.

S druge strane, Demi Moore iza sebe ima tri propala braka, s muzičarem Fredijem Murom, Brusom Vilisom i Aštonom Kučerom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.