Crna Gora sa pet takmičara u karateu
ilustracija

Crna Gora sa pet takmičara u karateu

Crnogorski karate na turniru Premijer lige za mlade u Istanbulu predstavljaće pet takmičara – tri u borbama i dva u katama.

U borbama nastupiće Una Raković do 14 godina (do 47), kadetkinja Helena Backović (do 47) i junior Emre Saljiu (do 61), a u katama Saša Petrić (do 14) i kadet Lazar Sekulić.

Takmičenje u katama zbog loma ruke propustiće Luka Klačar (do 14).

Turnir u Istanbulu okupiće 868 karatista iz 57 država svijeta.

Danas, prvog takmičarskog dana, predviđena su takmičenja u katama i borbama do 14 godina, u subotu će na tatami kadeti, a dan kasnije juniori, piše Pobjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.