Prodaje se pšenica iz Francuske za 2,5 miliona eura
Ilustracija

Prodaje se pšenica iz Francuske za 2,5 miliona eura

Vlada Crne Gore usvojila je Informaciju o valorizaciji 10.500 t pšenice iz Francuske, koju je prethodna Vlada, zbog epidemije virusa korona, kupila krajem aprila prošle godine za 2,4 miliona eura.

Tim povodom zadužena je Uprava za katastar i državnu imovinu da sprovede postupak prodaje navedene količine pšenice po procijenjenoj vrijednosti od 2.598.750 eura ili 247,50 eura po toni.

"Takođe, zaduženo je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja da izvrši plaćanje troškova skladištenja za avgust 2021. godine u iznosu od 20.800,50 eura, kao i troškova fumigacije i elevacije u iznosu od 12.087,24 eura", kazali su iz Vlade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.