Marina Tucaković na respiratoru?
Marina Tucaković

Marina Tucaković na respiratoru?

Zdravstveno stanje Marine Tucaković se navodno pogoršalo, nakon što je otkriveno da je kovid pozitivna, pišu beogradski mediji.

Marina je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, koja je u kovid-sistemu, a tamo je, prema pisanju medija, priključena na respirator.

Pojedini mediji pozivaju se na neimenovane izvore, kako Tucaković nije na respiratoru.

Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin Milan Laća Radulović u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Marini, koja se godinama unazad bori s kancerom, juče je pozlilo, za šta se saznalo kada je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć preko društvenih mreža.

Nakon teškog gušenja, Marina je hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gdje je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Njen sin za sada se nije oglašavao povodom novih informacija o stanju Tucaković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.