Demokrate Crne Gore

Klub odbornika Demokrata na Cetinju saopštio

"Sva politika, ideologija i kompletno djelovanje DPS-a i njihovih partnera stalo je u dvije rečenice njihovog odbornika Mila Jankovića"

Najoštrije osuđujemo današnji napad na odbornika Slavka Šola Jankovića i koleginice iz URA-e ispred Skupštine Prijestonice, saopšteno je iz Kluba odbornika Demokrata na Cetinju.

"Verbalni i fizički napadi, prijetnje, pokušaji zastrašivanja, ekstremizacija i progoni zbog političkog djelovanja, zbog različitog mišljenja, slobodnog javnog govora svojstveni su retrogradnom sistemu vrijednosti koji na ovim prostorima baštine jedino činioci bivšega režima i Demokrate, čiji su funkcioneri bezbroj puta bili mete napada istih struktura uvijek će dići glas i osuditi ovakva ponašanja", kazali su iz Demokrata.

Demokrate se kako navode snažno zalažu za kulturu dijaloga, toleranciju i međusobno poštovanje i uvažavanje, za pravnu državu u kojoj će se svi građani osjećati bezbjedno i u kojoj će se svi problemi rješavati razgovorom.

"Moramo zajednički raditi na tome, jer Crna Gora je tek započela svoj put demokratizacije, nakon smjene totalitarnog režima Mila Đukanovića. Sva politika, ideologija i kompletno djelovanje DPS-a i njihovih partnera stalo je u dvije rečenice njihovog odbornika Mila Jankovića koje je danas uputio kolegi Šolu Jankoviću: "Kakva ste vi to partija kad ne mislite svi isto!? Mi u DPS svi mislimo isto", poručuje se u saopštenju Demokrate.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.